Soorten cabrioletkappen

Soorten

Hamé Cabrio's / Cabriowebshop heeft voor u verschillende cabrioletkappen geselecteerd om u te voorzien van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn verschillende fabrikanten met verschillende producten, maar door de 25 jaar ervaring heeft Hamé Cabrio's/ Cabriowebshop hieruit een selectie kunnen maken die bij elke behoefte past.

De 4 verschillende zogeheten 'lines' worden hier beschreven:

De originele cabriokap

De originele cabriokap, is de best leverbare kap. Door direct contact met de zgn "OEM" fabrikanten mag Hamé cabrio's/ Cabriowebshop zich Nederlands grootste importeur van originele cabriokappen noemen. De cabriokappen zijn qua kwaliteit, pasvorm en levensduur en afwerking het beste van het beste!

De TopLine cabriokap:

De TopLine cabriokap, is op de originele kap na, de best leverbare cabriokap. De kap is geselecteerd door Hamé Cabrio's/ Cabriowebshop als beste alternatief voor de originele kap. De kap heeft dan ook een zeer goede kwaliteit, een mooie pasvorm en een lange levensduur!

De EconomyLine cabriokap:

De EconomyLine cabriokap, een kap geselecteerd op de prijs. Deze cabriokap is minder in kwaliteit, pasvorm en levensduur maar wel voordeliger. Ondanks het kwaliteitsverschil met de hierbovengenoemde 'lines' is deze cabriokap de best verkrijgbare dit in het goedkopere segment.

De BudgetLine cabriokap:

De BudgetLine cabriokap, is een cabriokap enkel geselecteerd op de prijs. De cabriokap is minder in kwaliteit, pasvorm en levensduur dan de hier bovengenoemde 'lines'. Wij adviseren dan ook indien mogelijk een van de bovenstaande cabriokappen aan te schaffen.