Cabrioletkap USA cabrio’s

USA cabrio's

Is uw USA auto toe aan een nieuwe cabrioletkap, achterruit of heeft u andere problemen met het cabriodak? Hamé Cabrio's is al meer dan 25 jaar de ervaren cabrioletkappen specialist met verstand van uw auto!

Cabriodak USA cabrio

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van cabrio's weten wij alles van de cabrioletkap van uw auto. Is uw auto toe aan een nieuwe cabriokap, dan is het zaak dit door een specialist te laten doen. Voor een perfect resultaat is niet alleen een goede vakman nodig, maar de kwaliteit van de gemonteerde cabrioletkap is hierin eveneens van essentieel belang.

Momenteel is er voor elk type cabrio, van verschillende fabrikanten, een cabriokap verkrijgbaar waarin de mate van kwaliteit ook bepalend is voor de prijs.

Hamé heeft als uw cabriospecialist een selectie gemaakt en biedt voor uw cabrio twee kwaliteitslijnen in cabrioletkappen aan.

- 'Original Line': gegarandeerd 100% origineel
- 'Top Line': gegarandeerd de mooist afgewerkte en best passende cabrioletkap op de markt verkrijgbaar

Bijna alles direct uit voorraad leverbaar! Heeft u een vraag neem contact met ons op!

Bezoek Webshop Neem contact op

De werkwijze

De tijd dat wij uw auto nodig hebben voor reparatie hangt af van de werkzaamheden. Voor het vervangen van een cabrioletkap hebben wij de auto een volle dag nodig terwijl een reparatie van bijvoorbeeld een achterruit al binnen korte tijd gedaan kan zijn. Na ontvangst bekijken wij samen met u de auto en nemen wij de werkzaamheden door. Verder kijken we of er nog extra reparaties of aanpassingen nodig zijn.

Hierna gaan wij met uw auto aan de slag: de cabriokap wordt gedemonteerd, reparaties worden uitgevoerd en de nieuwe cabrioletkap wordt weer gemonteerd. Hierna wordt de cabrioletkap getest op de juiste werking en stellen wij het mechanisme opnieuw af zodat de cabriokap weer goed sluit voor het beste resultaat!

Hamé levert vrijwel alle producten direct uit voorraad!

Schade herstel

Wanneer uw cabriokap is beschadigd door een inbraak, door vandalisme of heeft uw cabriokap-frame schade opgelopen als gevolg van een aanrijding? Wij kunnen u hiermee helpen!

Indien de schade aan uw cabriodak verzekerd is, kunt u het schade bedrijf waar u uw auto ter reparatie heeft aangeboden vragen de cabriokap schade bij ons te laten herstellen.

Het is ook mogelijk dat u de auto bij ons brengt en wij hierna de hele schade afhandeling, taxatie en uiteindelijke reparatie voor u regelen.

Windscherm

Heeft u al een windscherm voor uw USA cabriolet?

Met een windscherm kunt u écht volop genieten van het cabriorijden!
Een windscherm zorgt er voor dat de rijwind opgevangen wordt en niet zorgt voor een windcirculatie in uw auto. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld geen last meer van die vervelende wind in uw nek!

Kijk voor ons aanbod van windschermen op onze webshop:

Bezoek Webshop

Fotogallerij:

Hamé Cabrio's heeft door het 25 jarige bestaan al vele klanten tevreden gemaakt met de reparatie of de montage van de cabriokap! Klik hieronder voor foto's van alle gerealiseerde projecten van de Britse cabrio's