Cabrioletkap Saab

Saab cabrio

Is uw Saab toe aan een nieuwe cabrioletkap, achterruit of heeft u andere problemen met het cabriodak? Hamé cabrio's is al meer dan 25 jaar de ervaren Cabrioletkappen specialist met verstand van uw auto!


Historie

Saab is al jarenlang vertegenwoordigd met verschillende typen cabriolets.
Hét icoon van Saab is natuurlijk de Saab 900 Classic cabriolet. Deze cabriolet is geproduceerd vanaf 1986 en is vandaag nog steeds goed vertegenwoordigd in de cabriowereld.
Na de 900 Classic volgde de Saab 900 cabriolet die van 1994 tot 1999 geproduceerd werd.
Vanaf 1999 is de laatste generatie Saab cabriolet geproduceerd: de 9.3 cabriolet.
In 2004 kwam de laatste en geheel vernieuwde 9.3 cabriolet op de markt. Deze werd tot het faillisement van Saab in 2011 geproduceerd.

De cabrioletkap

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van Cabrio's weten wij alles van de cabrioletkap van uw Saab. Is uw Saab toe aan een nieuwe cabriokap, dan is het zaak dit door een specialist te laten doen. Voor een perfect resultaat is niet alleen een goede vakman nodig, maar de kwaliteit van de gemonteerde cabrioletkap is hierin eveneens van essentieel belang.

Momenteel is er voor elk type cabrio, van verschillende fabrikanten, een cabriokap verkrijgbaar waarin de mate van kwaliteit ook bepalend is voor de prijs.

Hamé heeft als uw Saab cabriospecialist een selectie gemaakt en biedt voor uw cabrio één kwaliteit cabrioletkap aan:

- 'Top Line': gegarandeerd de mooist afgewerkte en best passende cabrioletkap op de markt verkrijgbaar

Vraag ons naar de mogelijkheden of bezoek aan onze webshop:

Bezoek Webshop Neem contact op

Veel voorkomende problemen

Bekende problemen bij één van Saab's cabriolets zijn de lekkage problemen van de Saab 900 Classic. Door ouderdom en het lekkage gevoelige ontwerp van de 900 Classic hebben veel Saab rijders last van lekkage. Om deze lekkage te achterhalen gaan wij erg zorgvuldig te werk. Deze problemen worden bijvoorbeeld veroorzaakt door de kapotte plastic montagestrips waar de cabriokap aan vastgeniet zit.

Wij kunnen dit voor u repareren! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Referenties

Hamé Cabrio's is een bekend begrip voor veel Saab rijders in Nederland. Zo ook voor de merk dealers en Saab specialisten.

Niet alleen worden bij ons vrijwel wekelijks Saab cabrio's voorzien van een cabriokap, maar levert Hamé ook de cabriokappen aan collega Cabriospecialisten, auto bekleders, Saab specialisten en dealers.

Door onze 20 jaar lange ervaring in de cabriokappen branche hebben wij de contacten met de beste cabriokappen fabrikanten.

Wij werken o.a. voor diverse officiele Saab dealers en Saabspecialisten.

Schade herstel

Wanneer uw cabriokap is beschadigd door een inbraak, door vandalisme of heeft uw cabriokap-frame schade opgelopen als gevolg van een aanrijding? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres!

Indien de schade aan uw cabriodak verzekerd is, kunt u het schade bedrijf waar u uw auto ter reparatie heeft aangeboden, vragen de cabriokap schade bij ons te laten herstellen.

Het is ook mogelijk dat u de auto bij ons brengt en wij hierna de gehele schade afhandeling, taxatie en uiteindelijke reparatie voor u regelen. Informeer naar de mogelijkheden!

Hoe werken wij?

Wanneer u besluit om uw auto te laten repareren bij Hamé maakt u een afspraak zodat wij tijd kunnen vrijmaken voor uw auto. De tijd die wij voor uw auto nodig hebben voor reparatie hangt af van de werkzaamheden. Voor het vervangen van een cabrioletkap hebben wij de auto veelal een tot twee dagen nodig. Terwijl een kleine reparatie al binnen korte tijd klaar is. Na ontvangst bekijken wij samen met u de auto en nemen wij de werkzaamheden door.

Hierna gaan wij met uw auto aan de slag: de cabriokap wordt gedemonteerd, reparaties worden uitgevoerd en de nieuwe cabrioletkap wordt weer gemonteerd. Als laatste wordt de cabrioletkap getest op de juiste werking. Dit alles voor het beste resultaat!

Windscherm

Heeft u al een windscherm voor uw Saab?

Met een windscherm kunt u écht volop genieten van het cabriorijden!
Een windscherm zorgt er voor dat de hinderlijke wind circulatie buiten uw cabrio blijft. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld geen last meer van die vervelende wind in uw nek!

Kijk voor ons aanbod van windschermen op onze webshop:

Bezoek Webshop

Fotogallerij:

Hamé Cabrio's heeft door het 25 jarige bestaan al vele klanten tevreden gemaakt met de reparatie of de montage van de cabriokap! Klik hieronder voor foto's van alle gerealiseerde projecten van de Saab cabrio's