Cabriodak Porsche

Cabriodak Porsche vervangen?

Is uw Porsche toe aan een nieuwe cabrioletkap, achterruit of heeft u andere problemen met het cabriodak? Hamé cabrio's is al meer dan 25 jaar de ervaren Cabrioletkappen specialist met verstand van uw auto!


Historie

1953 was het eerste productiejaar van de Porsche 356 cabriolet, die ook als 'Roadster' en 'Speedster' is geleverd. Later kwam Porsche in 1965 met een nieuw model op de markt: de '911'. Dit roemruchte en meest succesvolle model is vandaag de dag nog steeds de meest verkochte sportwagen.

De 911 Targa stond als basis voor de in 1983 geïntroduceerde 911/964 cabrio en Speedster cabrio.

In 1994 werd dit model opgevolgd door de geheel vernieuwde 911/993.

Op de IAA van Frankfurt werd in 1998 de 911/996 aan het publiek voorgesteld. Dit model onderging in 2002 een uitgebreide facelift en staat nu nog steeds als 911/997 in de showroom.

In 1989 introduceerde Porsche de 944/968 cabriolet, dit model is in een relatief kleine oplage geleverd en voornamelijk in de USA verkocht.

Naast het grote succes van de Porsche 911-serie was de introductie van de Porsche Boxster 986 het begin van een nieuw succes voor Porsche. Het eerste model Boxster 986 diende van 1996 - 2002 waarna sinds 2003 de Boxster 987 verkocht wordt.

De cabrioletkap

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van Cabrio's weten wij alles van de cabrioletkap van uw Porsche. Is uw Porsche toe aan een nieuwe cabriokap, dan is het zaak dit door een specialist te laten doen. Voor een perfect resultaat is niet alleen een goede vakman nodig, maar de kwaliteit van de gemonteerde cabrioletkap is hierin eveneens van essentieel belang.

Momenteel is er voor elk type cabrio, van verschillende fabrikanten, een cabriokap verkrijgbaar waarin de mate van kwaliteit ook bepalend is voor de prijs.

Hamé heeft als uw Porsche-cabriospecialist een selectie gemaakt en biedt voor uw cabrio twee kwaliteitslijnen in cabrioletkappen aan.

- 'Original Line': gegarandeerd 100% origineel Porsche
- 'Top Line': gegarandeerd de mooist afgewerkte en best passende cabrioletkap op de markt verkrijgbaar

Bijna alles direct uit voorraad leverbaar!

Bezoek Webshop Neem contact op

Plastic achterruiten

Als de plastic ruit in uw cabriokap vervangen moet worden, heeft u de keuze uit twee mogelijkheden:

Als de bestaande kap in een goede staat is, kan hierin een nieuwe plastic ruit gestikt worden. De softtop wordt dan van het cabrioframe gedemonteerd, de oude ruit wordt verwijderd en een nieuwe plastic ruit wordt onder de speciale naaimachine er in genaaid.

Helaas is deze reparatie niet altijd de meest verstandige keuze. Een cabriokap heeft een gemiddelde levensduur van 10 jaar, bij een dergelijke grote reparatie aan een kap die feitelijk al aan het eind van zijn levensduur is aangekomen, is de kans op latere complicaties groot. Denk aan lekkages of aan oude stiknaden die alsnog losgaan.

Bovenstaande reparatie is erg arbeidsintensief en de kosten hiervan zijn relatief hoog ten opzichte van een nieuwe cabriokap. Het kan soms dus gunstiger zijn om de cabriokap in zijn geheel te vernieuwen.
Informeer altijd naar dit prijsverschil en laat u door ons adviseren over de staat van uw oude kap.

Veel voorkomende problemen

Wanneer uw cabriokap is beschadigd door een inbraak, door vandalisme of wanneer het cabriokap-frame schade opgelopen heeft als gevolg van een aanrijding, bent u bij ons ook aan het goede adres!

Indien de schade aan uw cabriodak verzekerd is, kunt u het schade bedrijf waar u uw auto ter reparatie heeft aangeboden, vragen de cabriokap schade bij ons te laten herstellen.

Het is ook mogelijk dat u de auto bij ons brengt en wij hierna de gehele schade afhandeling, taxatie en uiteindelijke reparatie voor u regelen.

Reparatie Porsche 911/997

De Porsche die hiernaast is afgebeeld had grote schade aan de cabriokap en het frame.

Op het moment van schade herstel was de auto slechts enkele maanden oud. Uiteraard was deze vrijwel nieuwe auto all-risk verzekerd. Na taxatie en het bezoek van de verzekeringsexpert konden wij aan de slag!

Na het vervangen van de beschadigde frame-delen, is de gehele kap constuctie opnieuw afgesteld.
Hierna is er op deze cabrio een nieuwe cabrioletkap, binnenhemel en glazen ruit gemonteerd.
Kortom: voor schade aan uw cabriokap kan u bij ons terecht!

Windscherm

Heeft u al een windscherm voor uw Porsche?

Met een windscherm kunt u écht volop genieten van het cabriorijden!
Een windscherm zorgt er voor dat de hinderlijke wind circulatie buiten uw cabrio blijft. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld geen last meer van die vervelende wind in uw nek!

Kijk voor ons aanbod van windschermen op onze webshop:

Bezoek Webshop

Fotogallerij:

Hamé Cabrio's heeft door het 25 jarige bestaan al vele klanten tevreden gemaakt met de reparatie of de montage van de cabriokap! Klik hieronder voor foto's van alle gerealiseerde projecten van de Porsche cabrio's