Cabrioletkap Opel

Opel cabrio

Is uw Opel toe aan een nieuwe cabrioletkap, achterruit of heeft u andere problemen met het cabriodak? Hamé cabrio's is al meer dan 25 jaar de ervaren Cabrioletkappen specialist met verstand van uw auto!

Hamé Cabrio's is in Nederland de enige aanbieder van originele cabrioletkappen van: Alfa Romeo, Audi, BMW, Fiat, Ford, Maserati, Mercedes, New MINI, Opel, Renault, Smart, Peugeot, Porsche en Volkswagen.

De beste oplossing voor uw Opel is natuurlijk de originele fabriekskap. Uw New MINI is immers ooit geleverd met deze cabrioletkap, die perfect past en speciaal gemaakt is voor de auto.


Historie

De geschiedenis van Opel's cabriolets begint in 1976 met de Opel Kadett Aero: een Kadett met een targadak en een neerlaatbaar achterdeel. Dit model is twee jaar verkocht waarna in de periode van 1987 -1993 een echte cabriolet werd geleverd op basis van de Opel Kadett. In de tussentijd is er ook een grotere cabriolet geleverd op basis van de Ascona die van 1984-1987 diende. Vanaf 1993 introduceerde Opel de Astra F cabriolet die tot 1999 geproduceerd en verkocht is. In 2001 introduceerde Opel de Astra G cabriolet die tot 2005 diende.

De cabrioletkap

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van cabrio's weten wij alles van de cabrioletkap van uw Opel. Is uw Opel toe aan een nieuwe cabriokap, dan is het zaak dit door een specialist te laten doen. Voor een perfect resultaat is niet alleen een goede vakman nodig, maar de kwaliteit van de gemonteerde cabrioletkap is hierin eveneens van essentieel belang.

Momenteel is er voor elk type cabrio, van verschillende fabrikanten, een cabriokap verkrijgbaar waarin de mate van kwaliteit ook bepalend is voor de prijs.

Hamé heeft als uw Opel-cabriospecialist een selectie gemaakt en biedt voor uw cabrio twee kwaliteitslijnen in cabrioletkappen aan.

- 'Original Line': gegarandeerd 100% origineel Opel
- 'Top Line': gegarandeerd de mooist afgewerkte en best passende cabrioletkap op de markt verkrijgbaar

Vraag ons naar de mogelijkheden of bezoek onze webshop:

Bezoek Webshop Neem contact op

Het vervangen van de cabriokap

Opel heeft haar cabriolets geleverd met een kunststof of stoffen cabrioletdak met een verwarmde glazen achterruit. Daarbij zijn de cabrio's geleverd met een isolatiepakket tussen de cabrioletkap en de binnenhemel, wat er voor zorgt dat de Opelrijder het hele jaar van de cabrio kan genieten!

Wanneer uw cabrioletkap vervangen wordt, gebruiken wij uw achterruit opnieuw. Uw achterruit is namelijk geplaatst in een frame en kan los van de cabrioletkap verwijderd worden. Aan dit frame zit ook de cabrioletkap bevestigd. Door middel van nietjes is de cabriostof bevestigd aan het frame. Wanneer wij de cabrioletkap vernieuwen, verwijderen wij, stuk voor stuk, alle nietjes zodat wij de nieuwe cabriokap weer goed kunnen bevestigen. Later wordt uw achterruit weer teruggeplaatst.

Werkwijze

Wanneer u besluit om uw auto te laten repareren bij Hamé maakt u een afspraak zodat wij tijd kunnen vrijmaken voor uw auto. De tijd dat wij uw auto nodig hebben voor reparatie hangt af van de werkzaamheden. Voor het vervangen van een cabrioletkap hebben wij de auto veelal twee dagen nodig, terwijl een kleine reparatie al binnen korte tijd klaar is. Na ontvangst bekijken wij samen met u de auto en nemen wij de werkzaamheden door. Verder kijken we of er nog extra reparaties of aanpassingen nodig zijn.

Hierna gaan wij met uw auto aan de slag: de cabriokap wordt gedemonteerd, reparaties worden uitgevoerd en de nieuwe cabrioletkap wordt weer gemonteerd. Hierna wordt de cabrioletkap getest op de juiste werking en stellen wij het mechanisme opnieuw af zodat de cabriokap weer goed open en dicht gaat. Dit alles voor het beste resultaat!

Schadeherstel

Wanneer uw cabriokap is beschadigd door een inbraak, door vandalisme of heeft uw cabriokap-frame schade opgelopen als gevolg van een aanrijding? Wij kunnen u hiermee helpen!

Indien de schade aan uw cabriodak verzekerd is, dan kunt u het schade bedrijf waar u uw auto ter reparatie heeft aangeboden, vragen de cabriokap schade bij ons te laten herstellen.

Het is ook mogelijk dat u de auto bij ons brengt en wij hierna de gehele schade afhandeling, taxatie en uiteindelijke reparatie voor u regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Windscherm

Heeft u al een windscherm voor uw Opel?

Met een windscherm kunt u écht volop genieten van het cabriorijden!
Een windscherm zorgt er voor dat de hinderlijke wind circulatie buiten uw cabrio blijft. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld geen last meer van die vervelende wind in uw nek!

Kijk voor ons aanbod van windschermen op onze webshop:

Bezoek Webshop

Fotogallerij:

Hamé Cabrio's heeft door het 25 jarige bestaan al vele klanten tevreden gemaakt met de reparatie of de montage van de cabriokap! Klik hieronder voor foto's van alle gerealiseerde projecten van de Opel cabrio's