Cabrioletkap MG

MG cabrio

Is uw MG toe aan een nieuwe cabrioletkap, achterruit of heeft u andere problemen met het cabriodak? Hamé cabrio's is al meer dan 25 jaar de ervaren Cabrioletkappen specialist met verstand van uw auto!

Historie

MG staat voor 'Morris Garages': de bekende Britse autofabrikant die veel Britse klassiekers heeft geproduceerd.
Op het gebied van cabrio's introduceerde MG in de periode van 1946 tot 1955 de modellen TC, TD en TF.
In 1956 kwam de MG-A op de markt die in 1963 opgevolgd werd door de MG-B en later de minder bekende MG-C.
Een ander bekend model is de MG Midget: een sportieve tweezitter die van 1961 tot 1980 diende met in totaal drie modellen.

MG blies opnieuw leven in haar merk met de introductie van de MG-F en de latere MG-TF cabriolet. De moderne tweezitter heeft de motor in het midden wat zorgt voor een bijzonder grote wendbaarheid.

Alle MG cabriolets zijn geleverd met een kunststof of stoffen cabriodak met een plastic ruit. Latere aftermarket cabrioletkappen zijn ook geproduceerd met een glazen ruit voor de MG-F.

De cabrioletkap

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van cabrio's weten wij alles van de cabrioletkap van uw MG. Is uw MG toe aan een nieuwe cabriokap, dan is het zaak dit door een specialist te laten doen. Voor een perfect resultaat is niet alleen een goede vakman nodig, maar de kwaliteit van de gemonteerde cabrioletkap is hierin eveneens van essentieel belang.

Momenteel is er voor elk type cabrio, van verschillende fabrikanten, een cabriokap verkrijgbaar waarin de mate van kwaliteit ook bepalend is voor de prijs.

Hamé heeft als uw MG-cabriospecialist een selectie gemaakt en biedt voor uw cabrio twee kwaliteitslijnen in cabrioletkappen aan.

- 'Original Line': gegarandeerd 100% origineel MG
- 'Top Line': gegarandeerd de mooist afgewerkte en best passende cabrioletkap op de markt verkrijgbaar

Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op!

Bezoek Webshop Neem contact op

De kwaliteit

Wij hebben verschillende producten in ons assortiment. Pasvorm en kwaliteit is voor ons belangrijk om voor u het beste te leveren!

Voor de cabrioletkappen van MG is het bijvoorbeeld belangrijk dat alle 'drukkers' en 'haakjes' die gemonteerd zijn op de cabriokap overeenkomen met de drukkers op de auto.

Neem contact met ons op en laat u informeren naar de verschillende mogelijkheden in cabrioletkappen en stofsoorten die voor uw MG beschikbaar zijn!

Onze werkwijze

Wanneer u besluit om uw auto te laten repareren bij Hamé maakt u een afspraak zodat wij tijd kunnen vrijmaken voor uw auto. De tijd dat wij uw auto nodig hebben voor reparatie hangt af van de werkzaamheden. Voor het vervangen van een cabrioletkap hebben wij de auto veelal twee dagen nodig, terwijl een kleine reparatie al binnen korte tijd klaar is. Na ontvangst bekijken wij samen met u de auto en nemen wij de werkzaamheden door. Verder kijken we of er nog extra reparaties of aanpassingen nodig zijn.

Hierna gaan wij met uw auto aan de slag: de cabriokap wordt gedemonteerd, reparaties worden uitgevoerd en de nieuwe cabrioletkap wordt weer gemonteerd. Hierna wordt de cabrioletkap getest op de juiste werking en stellen wij het mechanisme opnieuw af zodat de cabriokap weer goed open en dicht gaat. Dit alles voor het beste resultaat!

Schade herstel

Is uw cabriokap beschadigd door een inbraak, door vandalisme of heeft uw cabriokap-frame schade opgelopen als gevolg van een aanrijding? Wij kunnen u hiermee helpen!

Indien de schade aan uw cabriodak verzekerd is, dan kunt u het schade bedrijf waar u uw auto ter reparatie heeft aangeboden, vragen de cabriokap schade bij ons te laten herstellen.

Het is ook mogelijk dat u de auto bij ons brengt en wij hierna de gehele schade afhandeling, taxatie en uiteindelijke reparatie voor u regelen. Neem contact met ons op!

Windscherm

Heeft u al een windscherm voor uw MG?

Met een windscherm kunt u écht volop genieten van het cabriorijden!
Een windscherm zorgt er voor dat de hinderlijke wind circulatie buiten uw cabrio blijft.. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld geen last meer van die vervelende wind in uw nek!

Kijk voor ons aanbod van windschermen op onze webshop:

Bezoek Webshop

Fotogallerij:

Hamé Cabrio's heeft door het 25 jarige bestaan al vele klanten tevreden gemaakt met de reparatie of de montage van de cabriokap! Klik hieronder voor foto's van alle gerealiseerde projecten van de MG cabrio's