Cabrioletkap Honda

Honda cabrio

Is uw Honda toe aan een nieuwe cabrioletkap, achterruit of heeft u andere problemen met het cabriodak? Hamé cabrio's is al meer dan 25 jaar de ervaren Cabrioletkappen specialist met verstand van uw auto!


Historie

De geschiedenis van Honda's cabriolets begint in 1963 met de Honda S500 cabriolet.
Een sportieve tweezitter die aangedreven werd door een motor van een aangepaste motorfiets.
Het duurde enige tijd voordat Honda een nieuwe cabriolet introduceerde.
Dat gebeurde in 1999 toen de Honds S2000 op de markt kwam, een luxe en sportieve tweezits cabriolet.
Het eerste model diende tot 2001.
Deze cabriolet werd geleverd met een cabrioletkap met plastic achterruit.
Na 2001 leverde Honda de S2000 met een cabrioletkap met een glazen verwarmde achterruit.

De cabrioletkap

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van cabrio's weten wij alles van de cabrioletkap van uw Honda. Is uw Honda toe aan een nieuwe cabriokap, dan is het zaak dit door een specialist te laten doen. Voor een perfect resultaat is niet alleen een goede vakman nodig, maar de kwaliteit van de gemonteerde cabrioletkap is hierin eveneens van essentieel belang.

Momenteel is er voor elk type cabrio, van verschillende fabrikanten, een cabriokap verkrijgbaar waarin de mate van kwaliteit ook bepalend is voor de prijs.

Hamé heeft als uw Honda-cabriospecialist een selectie gemaakt en biedt voor uw cabrio de volgende productlijn in cabrioletkappen aan.

- 'Top Line': gegarandeerd de mooist afgewerkte en best passende cabrioletkap op de markt verkrijgbaar

Kijk voor ons aanbod op onze webshop

Bezoek Webshop Neem contact op

Het oude model en nieuwe model cabrioletkap

Honda heeft haar cabriolets geleverd met een kunststof of stoffen cabrioletdak met een plastic ruit en een verwarmde glazen achterruit.

Het eerste model S2000 (tot 2001) is geleverd met een plastic achterruit. Wanneer de cabrioletkap vervangen wordt kan deze 'geüpgrade' worden naar een cabrioletkap met een glazen achterruit. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Het tweede model S2000 (va 2001) is geleverd met een glazen verwarmde achterruit. Bij het vervangen van deze cabrioletkap monteren wij natuurlijk weer een cabrioletkap met een glazen verwarmde achterruit.

Werkwijze

Wanneer u besluit om uw auto te laten repareren bij Hamé maakt u een afspraak zodat wij tijd kunnen vrijmaken voor uw auto. De tijd dat wij uw auto nodig hebben voor reparatie hangt af van de werkzaamheden.
Voor het vervangen van een cabrioletkap hebben wij de auto veelal twee dagen nodig, terwijl een kleine reparatie al binnen korte tijd klaar is. Na ontvangst bekijken wij samen met u de auto en nemen wij de werkzaamheden door. Verder kijken we of er nog extra reparaties of aanpassingen nodig zijn.

Hierna gaan wij met uw auto aan de slag: de cabriokap wordt gedemonteerd, reparaties worden uitgevoerd en de nieuwe cabrioletkap wordt weer gemonteerd. Hierna wordt de cabrioletkap getest op de juiste werking en stellen wij het mechanisme opnieuw af zodat de cabriokap weer goed open en dicht gaat.
Dit alles voor het beste resultaat!

Schade herstel

Wanneer uw cabriokap is beschadigd door een inbraak, door vandalisme of heeft uw cabriokap-frame schade opgelopen als gevolg van een aanrijding? Wij kunnen u hiermee helpen!

Indien de schade aan uw cabriodak verzekerd is, dan kunt u het schade bedrijf waar u uw auto ter reparatie heeft aangeboden, vragen de cabriokap schade bij ons te laten herstellen.

Het is ook mogelijk dat u de auto bij ons brengt en wij hierna de gehele schade afhandeling, taxatie en uiteindelijke reparatie voor u regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Fotogallerij:

Hamé Cabrio's heeft door het 25 jarige bestaan al vele klanten tevreden gemaakt met de reparatie of de montage van de cabriokap! Klik hieronder voor foto's van alle gerealiseerde projecten van de Honda cabrio's