Cabrioletkap Fiat

Fiat cabrio

Is uw Fiat toe aan een nieuwe cabrioletkap, achterruit of heeft u andere problemen met het cabriodak? Hamé Cabrio's is al meer dan 25 jaar de ervaren cabrioletkappen specialist met verstand van uw auto!

Hamé Cabrio's is in Nederland de enige aanbieder van originele cabrioletkappen van: Alfa Romeo, Audi, BMW, Fiat, Ford, Maserati, New Mini, Opel, Renault, Smart Peugeot, Porsche en Volkswagen.

De beste oplossing voor uw Fiat is natuurlijk de originele fabriekskap. Uw Fiat is immers vroeger geleverd met deze cabrioletkap die perfect past en speciaal gemaakt is voor uw auto.


Historie

De geschiedenis van de Fiat Cabriolet begint bij het grote icoon van Fiat: de Fiat 500.
Deze auto is in 1957 geïntroduceerd en had een open dak in de vorm van een schuifdak.
Vanaf 1959 volgde een nieuw model: de Fiat Spider cabrio die met verschillende namen en types is geproduceerd.
Na deze tweezitter werd vanaf 1994 de vierzits Fiat Punto cabriolet geïntroduceerd.
Later volgde de sportieve Fiat Barchetta Cabriolet in 1995.
In 2010 keerde de cabrio variant van de Fiat 500 terug met een geheel vernieuwd model.
De nieuwe Fiat 500 cabriolet heeft een schuifdak en een glazen verwarmde achterruit.

Cabriodak Fiat

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van cabrio's weten wij alles van de cabrioletkap van uw Fiat. Is uw Fiat toe aan een nieuwe cabriokap, dan is het zaak dit door een specialist te laten doen. Voor een perfect resultaat is niet alleen een goede vakman nodig, maar de kwaliteit van de gemonteerde cabrioletkap is hierin eveneens van essentieel belang.

Momenteel is er voor elk type cabrio, van verschillende fabrikanten, een cabriokap verkrijgbaar waarin de mate van kwaliteit ook bepalend is voor de prijs.

Hamé heeft als uw Fiat-cabriospecialist een selectie gemaakt en biedt voor uw cabrio twee kwaliteitslijnen in cabrioletkappen aan.

- 'Original Line': gegarandeerd 100% origineel Fiat - 'Top Line': gegarandeerd de mooist afgewerkte en best passende cabrioletkap op de markt verkrijgbaar

Bijna alles direct uit voorraad leverbaar!

Bezoek Webshop Neem contact op

De cabrioletkap van de Fiat 500 cabrio

De vernieuwde Fiat 500 cabriolet heeft een schuifdak met een verwarmde achterruit. Een mooi ingenieus concept dat goed werkt maar door de complexiteit toch storingen en problemen kan opleveren. Hamé is bekend met deze problemen en kan dit voor u oplossen! Inmiddels hebben wij al veel problemen van deze Fiat's opgelost en kunnen wij ook u helpen wanneer u hier mee te maken heeft! Neem contact met ons op!

Plastic achterruiten

Fiat heeft de Barchetta cabrio geleverd met een cabriokap waarvan de achterruit verwisselbaar is. Aan de binnenzijde van de originele cabriokap is, rond de plastic ruit, een ritssluiting zichtbaar. Hiermee kan de oude ruit losgeritst en verwijderd worden en de nieuwe ruit gemonteerd worden.

Bovenstaande reparaties zijn niet bijzonder arbeidsintensief en de kosten hiervan zijn relatief laag ten opzichte van een nieuwe cabriokap. Heeft u een nieuwe ruit nodig en wilt u deze door ons laten monteren, bel ons voor een afspraak! Klaar terwijl u wacht!

Hamé cabrio's biedt als uw Fiat cabrioruiten specialist twee kwaliteits lijnen aan:

- De 'Original Line': 100 % originele Fiat ruiten, waarvan wij Nederlands importeur zijn
- De 'Economy line' ruiten

Informeer altijd naar dit prijsverschil en laat u door ons adviseren over de staat van uw oude kap.

Schade herstel

Wanneer uw cabriokap is beschadigd door een inbraak, door vandalisme of heeft uw cabriokap-frame schade opgelopen als gevolg van een aanrijding? Wij kunnen u hiermee helpen!

Indien de schade aan uw cabriodak verzekerd is, kunt u het schade bedrijf waar u uw auto ter reparatie heeft aangeboden vragen de cabriokap schade bij ons te laten herstellen.

Het is ook mogelijk dat u de auto bij ons brengt en wij hierna de hele schade afhandeling, taxatie en uiteindelijke reparatie voor u regelen.

Windscherm

Heeft u al een windscherm voor uw Fiat?

Met een windscherm kunt u écht volop genieten van het cabriorijden!
Een windscherm zorgt er voor dat de hinderlijke wind circulatie buiten uw cabrio blijft.. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld geen last meer van die vervelende wind in uw nek!

Kijk voor ons aanbod van windschermen op onze webshop:

Bezoek Webshop

Fotogallerij:

Hamé Cabrio's heeft door het 25 jarige bestaan al vele klanten tevreden gemaakt met de reparatie of de montage van de cabriokap! Klik hieronder voor foto's van alle gerealiseerde projecten van de Fiat cabrio's