Cabriodak Audi

Cabriodak Audi vervangen?

Is uw Audi toe aan een nieuwe cabrioletkap, achterruit of heeft u andere problemen met het cabriodak?
Hamé cabrio's is al meer dan 25 jaar de ervaren Cabrioletkappen specialist met verstand van uw auto!


Historie

In 1991 introduceerde 'het kwaliteitsmerk met de vier ringen' de Audi cabriolet. Deze succesvolle cabriolet werd tot 2000 geproduceerd. De opvolger was de Audi A4 cabriolet die vanaf 2002 tot 2008 verkocht werd. Vanaf 2008 stond de Audi A5 cabriolet in de showroom.

Naast bovengenoemde modellen leverde Audi vanaf 2000 een prachtige roadster: De Audi TT. Dit succesvolle model werd in 2007 opgevolgd door een totaal vernieuwde TT roadster.

In 2008 introduceerde Audi haar eerste compacte cabrio: de Audi A3 cabriolet. Deze werd vervangen door het grotere, nieuwere model A3 in 2013. De Audi R8 is vanaf 2011 verkrijgbaar.

De cabrioletkap

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van cabrio's weten wij alles van de cabrioletkap van uw Audi. Is uw Audi toe aan een nieuwe cabriokap, dan is het zaak dit door een specialist te laten doen. Voor een perfect resultaat is niet alleen een goede vakman nodig, maar de kwaliteit van de gemonteerde cabrioletkap is hierin eveneens van essentieel belang.

Momenteel is er voor elk type cabrio, van verschillende fabrikanten, een cabriokap verkrijgbaar waarin de mate van kwaliteit ook bepalend is voor de prijs. Hamé heeft als uw Audi-cabriospecialist een selectie gemaakt en biedt voor uw cabrio twee kwaliteitslijnen in cabrioletkappen aan:

- 'Original Line': gegarandeerd 100% origineel Audi
- 'Top Line': na de originele cabriokap gegarandeerd de mooist afgewerkte en best passende cabrioletkap verkrijgbaar.

Bijna alles direct uit voorraad leverbaar!

Bezoek Webshop Neem contact op

Veel voorkomende problemen

De achterruiten van de Audi A4, A5 en TT cabriolet

Een bekend probleem bij de bovenstaande modellen cabriolet is het loslaten van de glazen achterruit. De achterruit is door middel van een hoogwaardige lasverbinding vastgeseald aan de stoffen cabrioletkap.

Een cabriokap heeft een gemiddelde levensduur van 10 jaar. Het loslaten van de glazen ruit in de cabriokap is een van de zichtbare verouderingsverschijnselen. Het plakken, kitten of lijmen van de losse achterruit in de cabriokap is helaas niet mogelijk. De ruit zal bij gebruik altijd weer losgaan.

Let op: een losse ruit zal lekkage veroorzaken met elektronische storingen als gevolg. De reparatie van deze storingen zijn zeer duur.

De enige langdurige oplossing, is het vervangen van de cabrioletkap. De nieuwe cabriokap wordt vanaf de fabriek geleverd met een nieuwe glazen ruit waarvan de verbinding is verbeterd.

Vraag ons naar de kosten voor het vervangen van de cabriokap!

Hoe werken wij

De tijd dat wij uw auto nodig hebben voor reparatie hangt af van de werkzaamheden.

Voor het vervangen van een cabrioletkap hebben wij de auto een volle dag nodig, terwijl een reparatie al binnen korte tijd gedaan kan zijn. Na ontvangst bekijken wij samen met u de auto en nemen wij de werkzaamheden door. Verder kijken we of er nog extra reparaties of aanpassingen nodig zijn.

Hierna gaan wij met uw auto aan de slag: de oude cabriokap wordt gedemonteerd, reparaties worden uitgevoerd en de nieuwe cabrioletkap wordt weer gemonteerd. Vervolgens wordt de cabrioletkap volledig getest.

Windscherm

Heeft u al een windscherm voor uw Audi?

Met een windscherm kunt u écht volop genieten van het cabriorijden!
Een windscherm zorgt er voor dat de hinderlijke wind circulatie buiten uw cabrio blijft. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld geen last meer van die vervelende wind in uw nek!

Kijk voor ons aanbod van windschermen op onze webshop:

Bezoek Webshop

Fotogallerij:

Hamé Cabrio's heeft door het 25 jarige bestaan al vele klanten tevreden gemaakt met de reparatie of de montage van de cabriokap! Klik hieronder voor foto's van alle gerealiseerde projecten van de Audi cabrio's