Cabriodak Mercedes Benz

Cabriodak Mercedes vervangen?

Is uw Mercedes toe aan een nieuwe cabrioletkap, achterruit of heeft u andere problemen met het cabriodak? Hamé cabrio's is al meer dan 25 jaar de ervaren Cabrioletkappen specialist met verstand van uw auto!

Hamé Cabrio's is in Nederland de enige aanbieder van originele cabrioletkappen van: Alfa Romeo, Audi, BMW, Fiat, Ford, Maserati, Mercedes, New Mini, Opel, Renault, Smart, Peugeot, Porsche en Volkswagen.

De beste oplossing voor uw Mercedes is natuurlijk de originele fabriekskap. Uw Mercedes is immers ooit geleverd met deze cabrioletkap die perfect past en speciaal gemaakt is voor de auto.

Historie

Wanneer we kijken naar de cabriolets van Mercedes gaan we terug in de tijd. In 1958 introduceerde Mercedes de SE Ponton: een luxe vierzitter die vier jaar diende. In diezelfde periode werden de SEB 220-300 Typ 111 en de 300 SL op de markt geïntroduceerd.

Vanaf 1963 introduceerde Mercedes de bekende SL van het type W113 die in 1971 opgevolgd werd door de SL van het type W107. In 1990 volgde een geheel nieuw model: de SL van het type R129. Daarnaast werd er ook de vierzits E 124 geïntroduceerd. Later volgde in 1998 de CLK 208 die opgevolgd werd door de CLK 209.

De cabrioletkap

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van cabrio's weten wij alles van de cabrioletkap van uw Mercedes. Is uw Mercedes toe aan een nieuwe cabriokap, dan is het zaak dit door een specialist te laten doen. Voor een perfect resultaat is niet alleen een goede vakman nodig, maar de kwaliteit van de gemonteerde cabrioletkap is hierin eveneens van essentieel belang.

Momenteel is er voor elk type cabrio, van verschillende fabrikanten, een cabriokap verkrijgbaar waarin de mate van kwaliteit ook bepalend is voor de prijs.

Hamé heeft als uw Mercedes-cabriospecialist een selectie gemaakt en biedt voor uw cabrio twee kwaliteitslijnen in cabrioletkappen aan.

- 'Original Line': gegarandeerd 100% origineel Mercedes
- 'Top Line': gegarandeerd de mooist afgewerkte en best passende cabrioletkap op de markt verkrijgbaar

Bezoek onze webshop of neem contact met ons op:

Bezoek Webshop Neem contact op

Onze werkwijze

Wanneer u besluit om uw auto te laten repareren bij Hamé maakt u een afspraak zodat wij tijd kunnen vrijmaken voor uw auto. De tijd dat wij uw auto nodig hebben voor reparatie hangt af van de werkzaamheden. Voor het vervangen van een cabrioletkap hebben wij de auto veelal twee dagen nodig, terwijl een kleine reparatie al binnen korte tijd klaar is. Na ontvangst bekijken wij samen met u de auto en nemen wij de werkzaamheden door. Verder kijken we of er nog extra reparaties of aanpassingen nodig zijn.

Hierna gaan wij met uw auto aan de slag: de cabriokap wordt gedemonteerd, reparaties worden uitgevoerd en de nieuwe cabrioletkap wordt weer gemonteerd. Hierna wordt de cabrioletkap getest op de juiste werking en stellen wij het mechanisme opnieuw af zodat de cabriokap weer goed open en dicht gaat. Dit alles voor het beste resultaat!

Schade herstel

Is uw cabriokap beschadigd door een inbraak, door vandalisme of heeft uw cabriokap-frame schade opgelopen als gevolg van een aanrijding? Wij kunnen u hiermee helpen!

Indien de schade aan uw cabriodak verzekerd is, dan kunt u het schade bedrijf waar u uw auto ter reparatie heeft aangeboden, vragen de cabriokap schade bij ons te laten herstellen.

Het is ook mogelijk dat u de auto bij ons brengt en wij hierna de gehele schade afhandeling, taxatie en uiteindelijke reparatie voor u regelen.

Neem contact met ons op!

Neem contact op

Windscherm

Heeft u al een windscherm voor uw Mercedes?

Met een windscherm kunt u écht volop genieten van het cabriorijden!
Een windscherm zorgt er voor dat de hinderlijke wind circulatie buiten uw cabrio blijft.. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld geen last meer van die vervelende wind in uw nek!

Kijk voor ons aanbod van windschermen op onze webshop:

Bezoek Webshop

Fotogallerij:

Hamé Cabrio's heeft door het 25 jarige bestaan al vele klanten tevreden gemaakt met de reparatie of de montage van de cabriokap! Klik hieronder voor foto's van alle gerealiseerde projecten van de Mercedes cabrio's